Thema's

dancing

DANCE KICK

Hou je van dansen en wil je graag de tofste danspassen leren? Kies dan voor een ‘Dance Kick’ kamp. We leren elke dag een nieuwe choreo, we wisselen af met knutsel- en sport-en-spelactiviteiten om even uit te blazen. We laten elke danser schitteren in onze spetterende videoclips! Onze danskampen zijn toegankelijk, danservaring is niet vereist. 

LocatieKampweek Dance Kick
WijnegemPasen week 1 Dans & Fun
Sint-Job-in-'t-Goor
Emblem
LocatieKampweek Fun Kick
WijnegemHerfst: Professor Wirwar en Dolle Draak
Kerst week 2: De magische speelzolder
Krokus: Het grote carnavalsavontuur
Pasen week 2: Cool Kids Only
Sint-Job-in-'t-GoorHerfst: Professor Wirwar en Dolle Draak
Kerst week 2: Het ijspaleis
Krokus: Het grote carnavalsavontuur
Pasen week 1: Cool Kids Only
Pasen week 2: De speelgoedbende
EmblemKerst week 2: Het ijspaleis
Kids on a party

FUN KICK

Ben je op zoek naar een leuke themaweek en veel variatie in de activiteiten? Kies dan voor een ‘Fun Kick’ kamp. We werken de activiteiten uit rond een thema: sport-en-spel, beweging, crea, verkleden, … komen afwisselend aan bod. Een heel tof kamp vol pleziermomenten, maar ook vooral veel beweging en inleving.

Child drawing. Top view of child hands with pencil painting picture on paper. Kid drawings.

CREA KICK

Hou jij ook van knutselen, veel glitters, knippen en plakken, verven, … We doen het allemaal! We maken elke dag een prachtig kunstwerk dat je mee naar huis mag nemen. Samen knutselen aan de knutseltafel is erg gezellig. Er is een ruim aanbod aan knutselmateriaal. 

LocatieKampweek Crea Kick
Wijnegem
Sint-Job-in-'t-Goor
Emblem
LocatieKampweek Snoezel Kick
WijnegemKerst week 1 Het fonkelateljee
Sint-Job-in-'t-Goor
Emblem
Children hugging in the snow

SNOEZEL KICK

Tijdens een Snoezel Kick kamp zetten we in op een aangename belevingservaring. Bewegen doen we tijdens een sessie dansexpressie, maar ook rustigere spelletjes en activiteiten komen aan bod. Ideaal voor kinderen die houden van bewegen en spelen, maar ook van relaxen in een rustige sfeer. We gaan gezellig knutselen en frutselen. We voorzien een snoezelhoek, ontdekhoek, muziekhoek, bouwhoek, verkleedhoek, … afhankelijk van het kampthema. Open-ended play speelgoed wisselt af met sensopathisch materiaal. Zo is er ook ruimte voor veel experimenteerplezier!